HTML

♥ღ♥Noncsy♥ღ♥ naploja

Mindenki életében történnek dolgok. Minden nap más és más. Még ha egy nap ugyan olyannak is tűnik mint az előző akkor is valami más. Én napló helyett választottam a blogot. Azt akarom h tudják az emberek mik történtek velem akár jo akár rossz esetben. Ha rosz akkor tanulhatnak hibáimból.

Friss topikok

  • PuppetMaker: A modern fiúk ilyenek. Mellesleg, ez is lényege egy kapcsolatnak. Hidd el, az, ha folyamatosan a ... (2009.06.16. 07:59) Kételyek között tengődőm!
  • PuppetMaker: Hát igen, a szerelmi életed igencsak bonyolult. :p De iylen az ember, keresi a helyét :] Én remény... (2009.06.14. 23:16) Siofoki kirándulás
  • PuppetMaker: Remélem erről a Siófoki kirándulásról részletesen beszámolsz majd, és remélem jól eláztok :D Látod... (2009.06.10. 22:03) Első bejegyzésem!

Linkblog

Archívum

Első bejegyzésem!

♥ღ♥Noncsy♥ღ♥ 2009.06.10. 20:41

Uj élet kezdete!

Mindenki életében van egy nap legalább mikor más ember bőrébe szeretne bújni, vagy ráveszi magát arra hogy új életet kezdjen, megváltozzon. A változás nem éppen külső átalakításában lehet, hanem hogy ujj viselkedés, életforma legyen.
Végre vége van a sulinak!!!!
Juhééééé... :) És most szeptemberig szabad leszek. ^^ Nemkell azon aggódjak, hogy jujjj holnap doga most milesz. És hát itt a nyár. :) Éa a legjobb az egész évvégében h jövöre már NEMLESZ kémiám! ^^ Jajj annyira nemszeretem ezt a tantárgyat!
Holnap megyek az osztályommal kirándulni Siófokra! Érdekes kirándulásnak ígérkezik! Remélem jólesz és minden remekül fog sikerülni... Bár holnapra igaz esőt mondanak a Balatonnál, de remélem legalább lesz egy kis iső arra h lubickoljunk a magyar "tengerben".

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://noeminaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr261177544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PuppetMaker 2009.06.10. 22:03:34

Remélem erről a Siófoki kirándulásról részletesen beszámolsz majd, és remélem jól eláztok :D Látod, kedvességem határtalan, de csakis azért, mert ha pánikolsz, vicces dolgokat művelsz :D xD *pussz*
süti beállítások módosítása